Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Серпень 2022

ЖОДНИХ ЦУГЦВАНГІВ

Яке воно, життя, під час війни?.. Складно.. Важко… Відчай… Але перспектива одна – перемога над ворогом. І ми це знаємо і віримо, тому не залишаємо справ, якими займалися в мирному житті: будуємо, працюємо в полі,  змагаємося на спортивних майданчиках і шахових дошках.

В суботу  в м.Андрушівка відбувся шаховий турнір, присвячений 31-й річниці незалежності України. Відкрив турнір Марк Кошіль, провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту. Він побажав учасникам вдачі на «шаховому полі бою» та жодних цугцвангів, відмітив, що «здобутки в різних сферах життя наші громадяни присвячують перемозі над ворогом. Українці гідні жити в незалежній європейській державі».

Не дивлячись на повітряні тривоги, змагання пройшли цікаво і на високому професійному рівні. Всі гравці прагнули показати свою ерудицію та інтуїцію. Проявили  витримку  і, звичайно, повагу до суперника.

За підсумками змагань переможцем став Лобода Петро Сергійович, друге місце посів Барашкін Валерій Павлович, третє – Заблоцький Юрій Дмитрович. Переможці були нагороджені грамотами міської ради та призами.

Проведення шахового турніру до Дня Незалежності  стане традиційним і обов`язково в вільній Україні.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!