Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Серпень 2022

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Видатні представники епохи Відродження стверджували, що в основі всього світосприйняття лежить гуманізм, вони проголошували принципи  людської доброти. Європа пройшла цей етап історичного розвитку: від Середньовіччя, з його дикими, варварськими законами, до Відродження .

У московії не було історичного етапу – епохи Відродження. Вони застрягли в Середньовіччі, тому слова гуманний, гуманітарний їм невідомі.

19 серпня – Всесвітній день гуманітарної допомоги. Цей день – нагода гідно оцінити важку працю, яку щоденно виконують працівники гуманітарних місій і волонтери, допомагаючи нужденним людям. Це нагода привернути увагу світу до конфліктів і криз.

Триває війна за незалежність  і в Україні. На квітучій, родючій землі знайшлось місце для «пекла». Руйнуються і палають міста та села, гинуть українці… Діти – майбутнє нації, люди старшого покоління – її гордість, молодь – її теперішнє..

Люди різних країн, релігій, представники благодійних фондів, волонтерських організацій простягнули руку допомоги українським військовим, біженцям, внутрішньо переміщеним особам, тому що «Христос помер не для того, щоб спасти людей, а для того, щоб навчити їх рятувати  одне одного». З вірою в Бога і людей ми здобудемо ПЕРЕМОГУ над середньовічною московією!