Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Проекти регуляторних актів

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Андрушівської міської ради»

03.03.2023

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Андрушівської міської ради» (далі – проєкт регуляторного акта) та аналізу його регуляторного впливу.

Розробник проєкту регуляторного акта – відділ комунальної власності, містобудування та архітектури.

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є забезпечення благоустрою території в населених пунктах Андрушівської міської територіальної громади, підтримання в них чистоти та належного санітарного стану, встановлення єдиних правил благоустрою, утримання об’єктів і елементів благоустрою, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності громади.

З текстом проєкту рішення  та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті: https://andrushivka.info/

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються до Андрушівської міської ради за адресою: 13400, Житомирська область, Бердичівський район, м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, тел. +380413694904 або на електронну адресу: mis_rada@meta.ua

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

01.03.2023

Відповідно до ст. 9, ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділ комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проекту рішення Андрушівської міської ради «Про затвердження Порядку відчуження майна, що є комунальною власністю Андрушівської міської територіальної громади» на офіційному сайті Андрушівської міської ради.

Даний проект розроблений з метою врегулювання процедури та встановлення єдиного механізму відчуження майна, яке належить до комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об̕ єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акту, до якого надсилаються зауваження та пропозиції: 13400; м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, Бердичівський район, Житомирська область;

електронна пошта: mis_rada@meta.ua

Про умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

01.07.2021

Оприлюднено проект регуляторного акту “Про умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування що не виходять за межі Анрушівської міської територіальної громади”.

З деталями можна ознайомитись у розділі “Регуляторні акти” та за посиланням:

Про ставки податків на 2022 рік

02.04.2021

Оприлюднено проект регуляторного акту “Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території  населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік”.

З деталями можна ознайомитись у розділі “Регуляторні акти” та за посиланням: