Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Березень 2023

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Андрушівської міської ради»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Андрушівської міської ради» (далі – проєкт регуляторного акта) та аналізу його регуляторного впливу.

Розробник проєкту регуляторного акта – відділ комунальної власності, містобудування та архітектури.

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є забезпечення благоустрою території в населених пунктах Андрушівської міської територіальної громади, підтримання в них чистоти та належного санітарного стану, встановлення єдиних правил благоустрою, утримання об’єктів і елементів благоустрою, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності громади.

З текстом проєкту рішення  та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті: https://andrushivka.info/

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються до Андрушівської міської ради за адресою: 13400, Житомирська область, Бердичівський район, м. Андрушівка, пл. Т.Г. Шевченка, 1, тел. +380413694904 або на електронну адресу: mis_rada@meta.ua