Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Травень 2023

З Днем матері

Шановні жителі громади!

Весняної пори в Україні відзначають ДЕНЬ МАТЕРІ!

Це час, коли природа відроджується і оновлюється, дає початок всьому новому, ніжному, важливому…

Життя людині дає жінка – МАТИ…. Мама – єдине диво природи, з яким безсила нас розлучити навіть смерть.

 Вдихаючи запах немовляти, жінка стає сильною і ніжною, вродливою і впевненою! Народження донечки чи сина змінює її  життя. Опікуючись дитям, матуся стає для нього  цілим Всесвітом, в якому яскраві барви, ніжні мелодії та сміх… Вона оберігає та навчає любові, бо сама є ЛЮБОВ і ЖИТТЯ для кожного з нас: маленьких і дорослих, слухняних і бешкетників, впевнених і мрійливих – різних. Все прекрасне в людині – від променів сонця і від сили материнської любові.

Мама, матуся, рідненька… Ми по різному називаємо чи називали саму рідну і близьку людину, але всі бажали і бажаємо, щоб в її житті не було зневаги і недовіри, болю і сліз, втрат і страждань! Нехай повернуться додому, до своїх матусь наші захисники і захисниці! МАТЕРІ-ЗАХИСНИЦІ обіймуть своїх синів і доньок і скажуть: «Я повернулась!»

Зі святом, любі матусі! Всім  ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова                           Галина БІЛЕЦЬКА