Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Травень 2023

І БІЛЬ І РОЗЛУКА ЗЛИЛИСЬ ВОЄДИНО ЗАБРАЛА ВІЙНА НАЙДОРОЖЧОГО СИНА….

Він пішов на війну… Її син.. Красивий, розумний, щасливий. Щасливий, бо молодий. Закоханий чи одружений, мав діточок чи мріяв про них та про неї… Хіба це не щастя?

Але війна забрала не тільки його мрії – життя…Вона забрала у матері дитину.

Спочатку дзвонила і чула постріли, кричала : «За що!»…Боялася дзвінків з невідомого номера, щоб не почути: «Ваш син 200-й».

Але сталося, війна не шкодує ні матір, ні дитину…

ЇЇ син… Найкращий, найдорожчий загинув на полі бою від кулі орка, очманілого зі звірячими звичками.

Її син – наш захисник, наш ГЕРОЙ! Не тому, що він дуже прагнув цього, так склалися обставини. Він на війні проявив ті якості, які мати виховувала з дитинства, звісно, не думаючи про війну, а про мирне і щасливе майбутнє для своєї дитини.

А він останнім часом не розповідав нічого: де він, що з ним. Бо цінував її спокій, не розуміючи, що він сам є маминим спокоєм…

До родин наших загиблих Героїв завітала Андршівський міський голова Галина БІЛЕЦЬКА та старости сіл громади, щоб привітати жінок з Днем матері, бо тільки їй, матері, що втратила дитину, відома туга і страх. Тільки їй відомо, скільки безсонних ночей провела, вмиваючись сльозами і благаючи Бога захистити її дитину. «Ми в великому боргу перед цими жінками, які зустріли своїх дітей із війни, як воїнів світла і миру. Ми завжди будемо пам’ятати про їх материнський подвиг», – зазначила Галина БІЛЕЦЬКА.