Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2022

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти

День працівників освіти – це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника.

З привітальним словом виступила міський голова Галина Білецька. Вона відмітила, що завдяки повсякденній та відданій праці вчителів виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки України, які стають гордістю нашої громади. Міський голова подякувала керівникам освітніх закладів та педагогічним колективам за підготовку до навчального року, за високий професіоналізм, а також нескінченне терпіння в досягненні мети. «Ваша мета – виховання гідного, прогресивного покоління. І результатами праці вже варто пишатися.»

Відповідно розпорядження голови Андрушівської міської ради «Про відзначення Дня працівників освіти» за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм Грамотою Андрушівської міської ради були  нагороджені  кращі  освітяни нашої громади.

З професійним святом привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Рудюк, офіцер першого відділу Бердичівського РТЦК та СП Роман Дебой, начальник відділу цивільного захисту Бердичівського районного управління ДСНС України в Житомирській області Микола Кобилинський та начальник управління Держпродспоживслужби Ірина Радчук.

Сьогодні, у день Віри, Надії, Любові та матері їх Софії,  ми відзначаємо ще одне свято – Всеукраїнський день бібліотек.  З нагоди свята та відповідно до розпорядження голови Андрушівської міської ради  нагородили Грамотою Андрушівської міської ради бібліотекарів освітніх закладів та бібліотечних працівників громади.

В складний для нашої країни час – в час війни з російським агресором одними з перших на захист країни взявши в руки зброю стали освітяни серед них: Юрій Кондратюк, Євген Юзленко, Ігор Маліновський та Максим Довгий, доля якого досі невідома.

Працівники галузі освіти всі, як один почали проводити волонтерські акції, об’єднувати людей навколо реалізації проектів з підтримки ЗСУ, створювати прихисток внутрішньо переміщенним особам, стали одними з центрових волонтерів нашої громади.

Ми віримо у свою країну, в її гідне майбутнє – ми обов’язково станемо заможною, демократичною державою.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!