Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Жовтень 2022

ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

Лише той Учитель, хто живе, як навчає.

Григорій Сковорода

«Життя таке цікаве, але таке непередбачуване та складне»,- так говорила нам вчителька математика. Звичайно, ми з нею не погодились. Все було яскравим та зрозумілим.

Тепер я знаю: життя цікаве та складне. І ким ти будеш в цьому житті залежить від тебе та вчителів, які були поряд. Навчали і підказували, контролювали і забороняли, розповідали не тільки про фізичні явища та історичні події, але виводили нам формули поведінки  в суспільстві, знайомили з філософією життя.

Дорогі наші освітяни! Вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Для нас, дорослих,  для дітей Ви мудрі наставники і друзі. Праця вчителя – це щоденна турбота про маленьких та юних українців, це велике бажання  навчити, поділитися знаннями та досвідом зі своїми учнями.

Саме вчитель відіграє особливу роль в житті кожного з нас: навчає вчитися, думати, аналізувати, мріяти, любити людей. Іноді суворі та вимогливі, але з якоюсь хитринкою в очах, посмішкою на вустах, поглядом, який змушує нас замислитись, зробити важливі висновки, а часто і вибачитись, Ви супроводжуєте нас на протязі життя.

Війна з росією внесла зміни у навчальний процес у країні, проте професіоналізм  та  самопожертва Ваша не дали зупинити навчання.

Дякую  освітянам за відданість справі та фаховість, поважаю та пишаюсь Вами.  Бажаю міцного здоров’я і всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова                                Галина Білецька