Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2022

Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Люди похилого віку – наші батьки, бабусі та дідусі. Це люди, які є великою частиною нашого життя, нашої історії, нашого теперішнього. Мудрі поради та виваженість – від них, теплі обійми та затишок – від них. Перемога в війні, відбудова країни – вони. «П`ятирічка за три роки», віра в світле майбутнє своїх дітей – це їхнє життя.

Ми вдячні Вам за терпіння та розсудливість, за турботу і ніжність до нас, ваших дітей та онуків.

Надалі пріоритетними та найважливішими завданнями залишається забезпечення обслуговування громадян похилого віку. Кожного дня місцева влада та працівники Центру роблять все можливе, щоб на схилі літ пенсіонери відчували постійну увагу.

Нині в КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» на обліку 236 громадянам похилого віку, 49 осіб з інвалідністю, 22 соціальні робітники надають соціальні послуги. Дана категорія громадян отримала 74700 послуг. Завдяки співпраці з БФ «Карітас» 96 підопічних отримали продуктові набори.

Відділеннями Центру надано послуги перукаря, швеї, сестри медичної 507 громадянам похилого віку громади, 1250 внутрішньо переміщених осіб, які отримали продуктові набори.

Напередодні 1 жовтня соціальні робітники провели місячники з прибирання дворів, придворових територій, квартир наших підопічних. До дня громадян похилого віку 52 підопічних отримали хлібобулочні вироби та продуктові набори. Проведена благодійна акція «Безкоштовна стрижка».

Висловили глибоку пошану людям поважного віку Андрушівської територіальної громади та вручили продуктові набори начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Андрушівської міської ради Наталія Скрицька, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» Ніла Подік.

Несправедлива війна з росією ще одне важке випробування, яке випало на Ваш вік. І цей виклик долі Ви прийняли: печете хліб, молитесь за захисників та захисниць України, допомогаїте волонтерам, вірите в ПЕРЕМОГУ над ворогом!

Щира Вам вдячність і низький уклін.