Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №26 від 29.10.2021 р. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) Комунального закладу «Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа Андрушівської міської ради

29 Жовтень 2021

Рішення №26 від 29.10.2021 р. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) Комунального закладу «Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьме скликання

29.10.2021

№26

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацька спортивна школа Андрушівської міської ради

Відповідно до Кодексу Законів про працю України, Законів України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про позашкільну освіту», «Про фізичну культуру і спорт», Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України №993 від 05.11.2008,  з метою конкретизації процедурних питань, пов’язаних з призначенням керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради, враховуючи лист начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради та рекомендації постійної комісії з питань  законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування, міська ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради відповідно до додатку 1.
  2. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради відповідно до додатку 2.
  3. Уповноважити Андрушівського міського голову Галину БІЛЕЦЬКУ:
    1. Створити конкурсну комісію для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради.
    2. Укласти контракт (строковий трудовий договір) з переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради.
  4. Визначити уповноваженою особою для виконання функцій, визначених Положенням про конкурс на посаду керівника (директора) Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради – начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлану РУДЮК.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д..

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст додатків доступний у повній версії документу по посиланню вище.