Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Лютий 2024

16 лютого 2024 року в залі засідань Андрушівської міської ради відбулося вручення високих державних нагород

Відзнаки офіційно були передані членам родин українських захисників, які поклали своє життя за Батьківщину у нищівному поєдинку з ворогом.

Нагороди рідним полеглих воїнів вручили міський голова Галина БІЛЕЦЬКА та начальник першого відділу Бердичівського районного ТЦК та соціальної підтримки підполковник Андрій БЕСПАЛОВ. 

«Сьогодні держава втрачає найкращих, наші захисники віддають найцінніше – своє життя за цілісність, суверенітет та незалежність України. Ми глибоко співчуваємо батькам, дружинам, дітям та родинам всіх загиблих. Прийміть щирі слова подяки за те, що виховали справжніх патріотів України і нехай Господь Бог допомагає вам перенести цей нестерпний біль втрати близьких вам людей.», – звернулась до присутніх Галина БІЛЕЦЬКА.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку відповідно до наказу Міністра оборони України від 29 вересня 2023 року № 1262 медаллю «За поранення» (важке) був нагороджений ЛЯШУК Дмитро Сергійович.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку

  • відповідно до Указу Президента України від 12 вересня 2023 р. № 579  «Про відзначення державними нагородами України» орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений ПРИХОДЬКО Микола Петрович (посмертно) – старший солдат;
  • відповідно до Указу Президента України від 28 вересня 2023 р. № 598  «Про відзначення державними нагородами України» орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений ПОЛЮХОВИЧ Юрій Миколайович (посмертно) – солдат;
  • відповідно до Указу Президента України від 03 листопада 2023 р. № 725  «Про відзначення державними нагородами України» орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджені КОСТЕЦЬКИЙ Максим Анатолійович (посмертно) – солдат та МАРЧЕНКО Юрій Олександрович (посмертно) – молодший сержант.

Медаллю Незламним героям Російсько-Української війни було нагороджено солдата ТИМОШЕНКА Ігоря Васильовича (посмертно).

Вічна слава та світла пам’ять нашим Героям!