Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Лютий 2024

ОГОЛОШЕННЯ на визначення виконавця послуг зі здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Андрушівської міської територіальної громади

Андрушівська міська рада на виконання рішення виконавчого комітету № 35 від 16 лютого 2024р. «Про організацію та проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг по здійсненню операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади» повідомляє про утворення конкурсної комісії з визначення переможця (переможців) конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Андрушівської міської територіальної громади та пропонує долучитися до її роботи особам, зазначеним в абзаці першому п. 6 «Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів» затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів».

Дата, час та місце проведення конкурсу: 18 березня 2024 року о 10:00 год, 2 поверх каб. № 22, м. Андрушівка пл. Т.Г. Шевченка, 1.

Голова конкурсної комісії – ГОРКУН Володимир Іванович, заступник міського голови, тел. 098-460-66-06, електронна адреса: mis_rada@meta.ua.

Бажаючі взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють голові конкурсної комісії про цей намір не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

До складу конкурсної комісії не можуть входити учасники конкурсу, члени сім’ї та пов’язані з ними особи.

Додаток : Конкурсна документація