Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Лютий 2024

З Днем єднання

Єдина, бо сильна. Сильна, бо єдина –

Це ти, непокірна моя Батьківщина.

Ти – єдність мільйонів хоробрих  сердець,

Бо кожен із нас – за свободу борець!

Вже втретє 16 лютого в Україні відзначається нове свято – День єднання.

Відповідний Указ Президент Володимир Зеленський підписав на тлі прогнозів та повідомлень про повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Через вісім днів після цього російські війська напали на українські землі. Та український дух не злякати авіацією, артилерією, ракетами, бо він – міцніше сталі.

Вже майже два роки ми сміливо відстоюємо кордони України, і гідно перемагаємо завдяки нашій непохитній єдності. Збереження цієї єдності є життєво важливим критерієм для повернення миру та безпеки в Україну.

Нині – на нас рівняються інші країни. Нашою міццю, глибоким почуттям патріотизму захоплюються! І цього дня не тільки над кожною державною установою піднімають синьо-жовтий стяг, він майорить і в кожній країні, яка підтримує нас, а це – майже весь світ.

Щиро бажаю всім мешканцям громади найшвидшої перемоги, щоб ті, хто змушені були залишити свій дім – повернулися, ті, що чекають своїх рідних з війни – обійнялися! І щоб наша Україна – засяяла переможними вогнями! Наша сила у єднанні!

                        Міський голова      Галина БІЛЕЦЬКА