Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2024

Про актуалізацію даних Реєстру тварин

У 2024 році буде реалізована програма підтримки малих фермерів, які мають в обробітку до 120 га землі, зокрема будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець.

         Обов’язковою умовою участі у програмі отримання дотацій для усіх суб’єктів господарювання є ідентифікація тварин- реєстрація в Єдиному державному реєстрі тварин.

         Інформуємо, що Єдиний державний реєстр тварин – це електронна база даних ідентифікованих сільськогосподарських тварин велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози), їх власників, господарства, переміщення, забій, утилізацію, загибель, падіж таких тварин, до якої зобов’язані подати інформацію юридичні та фізичні особи, які проводять діяльність з :

         розведення та утримання тварин;

         забою та утилізації тварин;

         продажу тварин, надання послуг зі штучного осіменіння та організації виставок тварин.

         Для реєстрації даних про ідентифіковану тварину та господарство в Реєстрі тварин суб’єктам господарювання  потрібно звертатися за місцем реєстрації:

         фізичним особам – в державну установу ветеринарної медицини;

         юридичним особам- до філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».