Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Травень 2023

Про реєстрацію в ДАР

Відділ економічного розвитку та інвестицій вкотре інформує, що отримати спеціальну бюджетну дотацію за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямків продуктивності та бюджетну субсидію на одиницю оброблювальних угідь сільськогосподарського призначення, інших видів державної підтримки у 2023 році можна лише зареєстрованим в Державному аграрному реєстрі (далі ДАР).

         Нагадуємо, що реєстрація в Державному аграрному реєстрі доступна для всіх аграріїв. Виробник сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності має право на отримання підтримки через ДАР.

         Більше того, лише зареєстровані в ДАР виробники аграрного сектору зможуть в режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми державної підтримки та подати заявку на них онлайн. Реєстрація та подання заявок на участь у програмах підтримки в ДАР є безкоштовними. Фізична особа, ФОП або юридична особа будь-якої форми власності для реєстрації в ДАР повинна мати кваліфікований електронний підпис або BankID.

         Одразу після заповнення реєстраційної форми та надання згоди на обробку персональних даних в аграрному реєстрі створюється персональний електронний кабінет агровиробника, до якого автоматично підвантажуються дані з інших державних реєстрів про його господарську діяльність, земельний банк, поголів’я тварин тощо.

         Більше інформації за посиланням : https://www.dar.gov.ua.