Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Березень 2023

Про наведення належного санітарного стану та благоустрою територій  населених пунктів громади

Дороги, тротуари, сквери, парки, місця для відпочинку, дизайн населених пунктів, санітарно-гігієнічні норми – все це потребує вдосконалення.

За для поліпшення благоустрою, санітарного стану та чистоти об’єктів інфраструктури Андрушівської міської території громади, прийнято розпорядження міського голови  від 13.03.2023 року № 44-ОД «Про наведення належного санітарного стану та благоустрою територій  населених пунктів громади», а також рішення виконавчого комітету міської ради «Про наведення належного санітарного стану та благоустрою території населених пунктів громади».

Так, у період з 17.03.2023 по 17.05.2023 триватимуть заходи по прибиранню, озелененню та благоустрою Андрушівської міської територіальної громади. До їх виконання залучатимуться підприємства, установи та організації, фізичних осіб підприємців, а також жителів громади.

Враховуючи вище вказане, рекомендуємо жителям громади проявити справжню свідомість, патріотизм та прибрати з тротуарів та узбіч вуличних доріг наявні поряд з власними парканами пісок, щебінь, дрова, дошки, гілля зрізаних дерев та інші матеріали, що можуть безпроблемно розміститися на власних подвір’ях.

Звертаємо увагу найбільших підприємств міста – Коростишівський спиртовий комбінат (колишній Андрушівський спиртовий завод), Андрушівський завод органічних рідини (АЗОР), Козятинська дирекція Південно-Західної залізниці Укрзалізниця, в тому числі й залізнична станція «Андрушівка» про неухильне проведення у нормальний естетичний та санітарний стан своє території, залізничних колій та тротуарів, узбіч доріг від сміття та чагарників, що роками накопичуються.