Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Березень 2023

День працівників ЖКГ

Важко уявити сьогодні життя міст і сіл без роботи комунальних служб. Кожної третьої неділі березня традиційно відзначають своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З нагоди свята міський голова Галина БІЛЕЦЬКА та заступник міського голови Володимир ГОРКУН привітали співробітників КП «Комсервіс» з професійним святом. В своєму виступі міський голова  відзначила: «Ваша робота стосується кожного мешканця, адже вдень і вночі, іноді навіть без вихідних, у складних погодних умовах, вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення території нашої громади. Завдяки Вам стає більш комфортно на наших вулицях і в наших оселях».

Олександр Фесюк, директор КП «Комсервіс», також привітав співробітників підприємства з професійним святом та подякував за щоденну невтомну працю і вірність обов’язку.

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високу професійну майстерність, добросовісне ставлення до обраної справи – подяками від Андрушівської міської ради та дирекції КП «Комсервіс» були нагороджені кращі працівники підприємства.