Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Січень 2023

ДОПОМОГА ПРИКОРДОННИКАМ – АВТОМОБІЛЬ

З осені  минулого року співробітники ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» збирали благодійні кошти для допомоги охоронцям наших кордонів. За  укладеним договором між трудовим колективом і благодійною організацією «Фонд громади Житомира», за заявами працівників проводилися відрахування із заробітної плати на персональний рахунок благодійної організації – аби зібрати необхідну суму на придбання спеціального автомобіля для 9-го прикордонного загону імені Січових Стрільців, котрий охороняє рубежі нашої держави на ділянці в Рівненській, Житомирській та Київській областях. 

Такий благодійний почин тривав кілька місяців – й увінчався успіхом: за зібрані працівниками  ДУ «Житомирський ОЦКПХ МОЗ» кошти було придбано позашляховик «Nissan Navara» – й урочисто передано прикордонникам.

Виконувач обов’язків генерального директора  ДУ «Житомирський ОЦКПХ МОЗ» Іван Киричук зазначив, що подібна акція стала першою вагомою допомогою  прикордонникам від колективу установи: «Хочу  подякувати всім працівникам, які відгукнулися. Зібрані нами кошти були акумульовані  у «Фонді громади Житомира».  Ми разом дуже швидко і оперативно змогли реалізувати наші плани – і надати ту необхідну допомогу, про яку попросили наші військові».

Заступник начальника 9-го прикордонного загону, полковник Євгеній Бабійчук від імені усіх бійців з вдячністю прийняв дарунок. «Хочу щиро подякувати за вашу благодійність та єдність – завдяки яким було придбано цей чудовий автомобіль, який  буде ефективно використовуватися на ділянці державного кордону  в Житомирській області, – сказав він. – Цей автомобіль може розміщувати на собі легке озброєння, БПЛА тощо. Його буде передано в найкращий прикордонний підрозділ. На нашій ділянці (Житомирська, Рівненська та Київська області) невдовзі будуть розгортатися нові підрозділи. Тож потреба в подібних автомобілях (пікапах, невеликих мікроавтобусах)  є дуже значною – аби оперативно переміщувати особовий склад».

Під оплески співробітників установи представниками прикордонного закону було передано ключі від машини та всі необхідні супровідні документи.  Іван Киричук  зауважив, що ДУ «Житомирський ОЦКПХ» продовжуватиме акумулювати благодійні кошти для закупівлі іншої техніки, необхідної для охоронців наших кордонів.

Відділ комунікації, організаційної та  інформаційно-роз’яснювальної роботи  ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб  МОЗ України».