Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Січень 2023

Заборона продажу алкоголю військовим, представникам правоохоронних органів та добровольчих формувань

Розпорядженням голови Ради оборони Житомирської області від 01.06.2022 року №48 «Про введення в дію рішення ради оборони від 01.06.2022» та від 16.11.2022 року №82 «Про введення в дію рішення ради оборони від 16.11.2022» введено в дію рішення Ради оборони Житомирської області «Про забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану».

Згідно з цим рішеннями, заборонено продаж алкогольних напоїв особам у військовій формі під час дії правового режиму воєнного стану, а також посилено контроль щодо повної заборони продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та напоїв, вироблених на спиртовій основі, особам, котрі одягненні у формений одяг військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представникам добровольчих формувань, які залучені до несення службі.