Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Січень 2023

Допомога від громадської організації КРИМSOS

З 24 лютого в Україні зареєстровано майже 3,5 млн внутрішньо переміщених осіб, а загальна кількість переселенців складає 4,8 млн. 

По всій Україні понад 2 тис. закладів відкрили свої двері для 150 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

На території нашої громади проживає 1474 особи, які вимушено покинули свої домівки із-за бойових дій.

Сьогодні до нас в громаду завітала регіональний координатор громадської організації «КримSOS» виконавчий партнер Агентства ООН у справах біженців  Дар’я Гончарова , яка особисто проконтролювала видачу гуманітарної допомоги: ковдр, подушок, постільної білизни тощо. А в соціальний гуртожиток та дитячий садочок «Малятко», де проживають ВПО, було передано електричні чайники, праски, мікрохвильові печі, холодильник, пральну машину.

Дар’я Гончар відмітила, що ГО і далі працює над покращанням умов у місцях компактного проживання вимушених переселенців та КримSOS продовжує проект «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних областях України» за фінансування UNHC Ukraine – Агентство ООН у справах біженців в Україні.

Дякуємо за підтримку!

СЛАВА УКРАЇНІ!