Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Грудень 2022

Засідання виконавчого комітету

9 грудня 2022 року, відбулося  засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. В засіданні взяли участь 29  членів виконкому. Було розглянуто  20 питань порядку денного:

  1. Про стан вчинення нотаріальних дій у старостинських округах. 
  2. Про план роботи виконавчого комітету на I квартал 2023 року.
  3. Про надання дозволу на присвоєння новонародженій дитині прізвища матері.
  4. Про подання щодо доцільності призначення опікуном над недієздатною особою.
  5. Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території Андрушівської міської територіальної громади.
  6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.04.2021 р. №97 Про постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Андрушівської міської територіальної громади.
  7. Про присвоєння адреси об’єкта нерухомого майна.
  8. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового  приміщення.
  9. Про взяття на обліку внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання.
  10. Про припинення надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  11. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового  приміщення ВПО.
  12. Про взяття на соціальний квартирний облік та надання житлової площі в соціальному гуртожитку з видачею ордера.
  13. Про зняття з соціального квартирного обліку.
  14. Про відмову у взятті на соціальний квартирний облік.
  15. Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.
  16. Про схвалення проєкту Комплексної цільової Програми підтримки та розвитку галузі культури Андрушівської міської територіальної громади на 2023 – 2026 роки.
  17. Про схвалення проєкту Програми розвитку освіти Андрушівської міської  ради на 2023-2026 роки.
  18. Про затвердження складу комісії з виконання рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради № 304 від 14.12.2021 «Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд та створення комісії для складання акту зовнішнього огляду (акту демонтажу) тимчасових споруд».
  19. Про схвалення Програми відшкодування різниці в тарифах на оплату витрат, пов’язаних з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» 2023 рік.
  20. Про надання одноразової допомоги.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.