Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Грудень 2022

З днем місцевого самоврядування

Шановні депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники міської ради!

Щиросердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт територіальної громади.

Сьогодні місцеве самоврядування – це влада кожного з нас, де кожен бере на себе часточку відповідальності за спільний добробут громади і країни загалом. Це свято народовладдя!

Український народ зробив свій вибір на користь європейського вектора розвитку нашої держави. Цей вибір повинен стати особистою відповідальністю кожного свідомого громадянина України.

У працівників органів місцевого самоврядування відповідальна місія – забезпечувати життєдіяльність громади, турбуватися про кожного її жителя, стояти на сторожі їх інтересів. Саме така влада і є владою не над суспільством, а владою розвитку суспільства і самоврядування.

Щиро дякую працівникам структурних підрозділів, депутатам, представникам громадських об’єднань за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до  своїх службових обов’язків і гідний внесок у вирішення проблем громади.

Нехай цей день додасть усім нам єдності й певності в тому, що лише спільними зусиллями ми перетворимо рідну Україну в успішну європейську державу, яку ми будуємо та за яку платять дорогу ціну наші захисники і захисниці на полі бою

Життєвих щедрот всім, Божої ласки та ПЕРЕМОГИ над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ!   СЛАВА ЗСУ!