Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Грудень 2022

Сильна держава починається із  сильної армії

Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії, вміло воюючи на передовій, тренуючись на полігонах.

6 грудня 2022 року відбулися урочисті заходи, присвячені Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних сил  України.

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять про загиблих воїнів – захисників нашої неньки України.

Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернулась міський голова Галина Білецька. Вона висловила щиру подяку багаточисельній військовій та волонтерській  спільноті. «Ви – опора та міць нашої держави, взірець патріотизму, відваги та кращих людських чеснот. Лише в єдності ми переможемо ворога».

Грамотами Андрушівської міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави нагороджені були військовослужбовці 1-го відділу Бердичівського РТЦК та СП.

За активну волонтерську діяльність,  вагомий особистий внесок в організації допомоги Українській армії відзначені Подякою Андрушівської міської ради волонтери, Благодійні Фонди, громадські організації, керівники підприємств та установ.

З привітальним словом  виступила помічник народного депутата України Богдана Кицака, волонтерка Олександра Ремінна. Вона зазначила, що волонтери нашої громади стали янголами-охоронцями для захисників України, поранених та переселенців. «Волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нас є майбутнє. Адже єднання – це запорука нашої ПЕРЕМОГИ!»

В співпраці з благодійним фондом «Справжні українці» жителі громади, працівники міської ради приєдналися до акції по збору продуктів та коштів для ЗСУ. Це є доказом того, що ми з вами небайдужі до майбутнього своєї країни.

Вдячність і шана військовослужбовцям, волонтерам, всім, хто допомагає нашій країні подолати тяжкі часи.

Ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО! І тільки пліч-о-пліч подолаємо ворога!

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!