Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Листопад 2022

…«він іде, шукаючи свободи…»

Найвища цінність – людина,  її гідність та свобода. Свобода і гідність – це право вільного вибору, право говорити рідною мовою, право вивчати та знати свою історію, право ходити до своєї церкви.

Шановні жителі Андрушівської громади!

Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи

Свято відзначається щороку згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року і встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Українці народжені жити вільними, тому виборювали і виборюють своє право на самостійну і незалежну Державу. Свобода і Гідність ніколи не даються раз і назавжди, за них треба постійно боротися.  «…нас розпинали на хресті не за якусь радикальну громадську позицію, а за самі наші бажання мати почуття самоповаги, людської і національної гідности».

Свобода і Гідність – це ще й здатність поважати права інших, бо «гідність людини не в її походженні. Бог не створив рабства, але обдарував людину свободою».

Сьогодні ми говоримо слова вдячності всім захисникам і захисницям української державності, які звільняють українську землю від окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України.  

Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Андрушівська міська рада