Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Листопад 2022

Шановні аграрії Андрушівщини!

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну.

Земля-матінка, земля-годувальниця – українські вислови, народжені споконвічно шанобливим ставленням нашого народу до землі.

Господарювати на землі можуть лише люди, закохані в рідну землю, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Ваша робота потребує повної самовіддачі щодня, в свята і в будні, будь-якої пори року. Ваша праця свята і благородна. Українці годують не тільки себе, а ще й півсвіту, експортуючи власну продукцію у більшість країн світу. Завдяки Вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості живе село.

Висловлюю шану і подяку всім, хто причетний до цієї сфери – працівникам ланів і ферм, керівникам і фахівцям сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власникам особистих селянських господарств, ветеранам сільськогосподарського виробництва  нашої громади. 

Сили вам, здоров’я, благословення Божого у всіх ваших справах і починаннях!
ПЕРЕМОГИ над ворогом всім нам!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова Галина Білецька