Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Листопад 2022

Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства

18 листопада в приміщенні Андрушівської школи мистецтв відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства, де привітали аграріїв Андрушівської громади з їх професійним святом та славними трудовими здобутками.

Це свято тих, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Господарників сіл не дарма називають годувальниками країни, адже з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави. На території нашої громади функціонує 44 сільськогосподарських підприємства, які здійснюють господарську діяльність та обробляють більше 35 тисяч гектарів ріллі.

З  привітанням до присутніх звернулася секретар ради Ольга Прокопенко. Вона подякувала аграріям за самовіддану працю, за надійність ділових стосунків, за  безмежну любов до рідної землі, за підтримку збройних сил України. Відмітила, що завдяки працівникам сільського господарства, їх працелюбності та відданості справі була закладена основа для розвитку  Андрушівської громади.

З вітальним словом до аграріїв звернувся голова громадської організації «СВАРГО» Ігор Маліновський.

До вітань працівників сільського господарства приєднався директор комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Віталій Годлевський.

Слова подяки  в День святкування професійного свята працівників сільского господарства висловила староста Бровківського старостинського округу Наталія Манзебур.

У цей урочистий день нагородили грамотами Андрушівської міської ради кращих сільськогосподарських працівників.

Справжнім подарунком для всіх присутніх став святковий концерт, подарований творчими колективами міського будинку культури та школи мистецтв.

Вітаємо всіх  «працівників землі» з професійним святом, лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, у кожній українській оселі є і хліб, і до хліба,  продовжується розвиватися економіка держави у цей складний час. Нехай ваша віддана праця і надалі служить на благо України.     

СЛАВА УКРАЇНІ!    СЛАВА ХЛІБОРОБАМ!   СЛАВА ЗСУ!