Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Листопад 2022

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

Сьогодні, 18 листопада 2022 року, відбулося  засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. В засіданні взяли участь 27  членів виконкому. Було розглянуто  25 питань порядку  денного :

  1. Про схвалення проєкту Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2024 роки. 
  2. Про схвалення проєкту Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності  Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.
  3. Про схвалення проєкту  Цільової Програми забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.
  4. Про схвалення проєкту Програми підтримки Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  5. Про схвалення проєкту Програми охорони  довкілля, раціонального  використання природних ресурсів  та поводження з твердими побутовими відходами на території   населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади  на 2023- 2024 роки.
  6. Про затвердження Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки.
  7. Про схвалення проєкту Комплексної програми соціального захисту незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки.
  8. Про схвалення проєкту Програми фінансового  забезпечення відзначення свят та проведення заходів на території Андрушівської міської територіальної  громади  у 2023 році.
  9. Про схвалення Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської  міської ради на 2023-2025 роки.
  10. Про схвалення Програми соціально – економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  11. Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про бюджет Андрушівської міської територіальної  громади на 2023 рік».
  12. Про погодження штатного розпису комунального підприємства «Андрушівська центральна аптека №48» Андрушівської міської ради.
  13. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
  14. Про взяття на обліку внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання.
  15. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового  приміщення.
  16. Про надання житлової площі в соціальному гуртожитку та видачу ордера.
  17. Про зняття з соціального квартирного обліку.
  18. Про надання дозволу на приватизацію квартири.
  19. Про видачу свідоцтва про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат).
  20. Про  закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти, що належать до сфери  управління Андрушівської міської ради.
  21. Про подання щодо доцільності призначення опікуном гр. Поліщука В.М.
  22. Про надання статусу дитини-сироти Красуленко В.О., Красуленку Т.О.
  23. Про затвердження калькуляції вартості 1 м3 транспортування та очистки стічних вод.
  24. Про затвердження Порядку нарахування плати за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у соціальних гуртожитках по вул. Садова, 9, м.Андрушівка.
  25. Про надання одноразової допомоги.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.