Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Листопад 2022

ТРИВАЮТЬ ЗВІТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

В п’ятницю, 04 листопада, відбулися зустрічі міського голови Галини Білецької с жителями Городківського, Гальчинського старостинських окоругів та села Волосів в рамках щорічного звіту про роботу виконавчих органів Андрушівської міської ради за період з листопада 2021 року по листопад 2022 року.

Галина Білецька проінформувала про основні принципи роботи органів місцевої влади, детально зупинилась на тому, що було зроблено в громаді.

Друга частина зустрічі, яка пройшла у форматі «питання – відповідь», була продуктивною. Найбільш актуальними та проблемними для населення залишаються земельні питання, ремонт та утримання доріг, автобусне сполучення між населеними пунктами, робота дошкільних та шкільних закладів освіти та медицини.

По ряду питань міський голова доручила відповідним службам вивчити ситуацію і запропонувати варіанти її вирішення.

Публічні звіти міського голови тривають.

Сьогодні, 07 листопада, в будинку культури м.Андрушівка о 14.00 відбудиться звіт міського голови.