Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Листопад 2022

День працівників соціальної сфери

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ АНДРУШІВЩИНИ!

Вітаю Вас з професійним святом, яке відзначають співробітники Пенсійного фонду, Міністерства праці та соціальної політики, Служби зайнятості, Фонду соціального страхування, а також фахівці інших установ і організацій, що належать до даного напрямку діяльності.

Соціальні працівники реалізовують державну політику в соціальній сфері. Ви берете участь у вирішенні різних конфліктів і суперечок, допомагаєте слабозахищеним верствам населення, щоденно опікуєтесь забезпеченням державних гарантій соціального захисту та страхування, нарахуванням та виплатами пенсій, медико-соціальної реабілітації, розв’язанням проблем зайнятості.

Ваше професійне свято – є свідченням високої оцінки праці фахівців соцсфери. Для багатьох з Вас слова  — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» — стали сенсом життя.

Дякуємо, що даруєте людям надію на краще, вчасно подаєте руку допомоги тим, хто цього потребує.

Щиро бажаю Вам сили духу, крепкого  здоров’я, родинного затишку.

Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ!   СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова                          Галина Білецька