Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Вересень 2022

До відома жителів громади

Відповідно до п.14.Положення про порядок призначення житлових субсидій затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 (зі змінами) житлова субсидія громадянам на оплату житлово-комунальних послуг не призначається у разі коли структурним підрозділом з питань соціального захисту населення отримано інформацію від організації надавачів житлово-комунальних послуг про наявність простроченої понад три місяці(на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, загальна сума якої перевищує
40(680, 00грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на день звернення за призначенням житлової субсидії.

Відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 р. № 373, якими передбачено, що управителі, об’єднання, виконавці комунальних послуг надають до 1 жовтня та до 1 травня структурним підрозділам з питань соціального захисту населення інформацію про суму простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг (внесків/платежів), строк позовної давності якої не минув, щодо пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі.

У разі отримання від управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг інформації про наявність простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг (внесків/платежів), строк позовної давності якої не минув, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340,00 грн.), у пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі, виплата пільги з наступного опалювального (неопалювального) сезону здійснюється у грошовій безготівковій формі.