Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Вересень 2022

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

Життя починається з дитинства, пори, коли ми щасливі, але цього не розуміємо.
Безтурботність, любов близьких, світ яскравий і дивовижний, впевненість, що добро завжди перемагає…

«Роки дитинства – це, насамперед, виховання серця…» І до цього, ще незахищеного сердечка, «достукуються та доторкаються» його перші вихователі. Турботливі і ніжні, розумні і відповідальні.
Від професіоналізму, терпіння наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наші діти.

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Андрушівської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята!

Ви ті люди, які ніколи не втрачають ніжності та любові до маленької людини, яка щойно робить перші кроки в самостійне та ще не зовсім доросле життя.

Ви допомагаєте батькам: піклуєтесь про їхніх діток, розвиваєте та читаєте добрі казочки, розуміючи, шо життя не зовсім казка, але те, що зло та ворог будуть покарані, дітки добре розуміють завдяки Вашій мудрості та любові.

Бути вихователем – високе покликання. Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовідданість, турботу про маленьких громадян нашої країни. Бажаю здоров’я і побільше приємних моментів в Вашій такій необхідній праці, всім нам – ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова Галина Білецька