Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Вересень 2022

СВІТ МОЖЕ ВРЯТУВАТИ ТІЛЬКИ ПОДИХ ШКОЛИ

Жовте, червоне, оранжеве, з усіма відтінками осені кленове листя – є символом початку дорослого життя,  початку нового навчального року.

Перше вересня… До цього дня готується кожна родина, вся країна, тому що  це свято Знань, Дитинства, Юності!

Любі першокласники, учні старших класів, вчителі, батьки, вітаю Вас з Днем Знань!

Дорогі учні, бажаю бути відповідальними, наполегливими, добре навчатись та не лінуватись, бо ваші знання допоможуть державі стати ще більш квітучою та сильнішою. Ви зможете допомогти слабшому, відбудуєте зруйновані та спроектуєте нові міста та села.

На жаль, на ваше ще зовсім маленьке життя випали тяжкі випробування. Війна.. Так, ви швидко стали дорослими, тому що є свідками жорстокої та несправедливої війни з росїєю.

Тепер вже ви напишете історію своєї вільної, незалежної України такою, якою вона є насправді, а допомагати вам в цьому будуть мудрі та освічені, доброзичливі та розважливі, стримані та веселі – ваші вчителі. Вони «покажуть, де шукати, але не скажуть, що слід побачити». Навчать «дивитися серцем», тому що «хороша голова і добре серце – приголомшене поєднання».

Батьки… Життєва основа любої дитини. Підтримають, порадять і не дозволять схибити.

Бажаю всім здоров`я та наснаги. Наші діти мають право бути захищеними, розвиватися і навчатися для кращого майбутнього.

Віримо в ПЕРЕМОГУ!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова                                   Галина Білецька