Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

31 Серпень 2022

Нарада освітян

30 серпня 2022 року у міській раді, під керівництвом Андрушівського міського голови Галини БІЛЕЦЬКОЇ та за участі керівників закладів освіти, старост громади, працівників причетних служб відбулася нарада на тему «Освіта в умовах воєнного стану, завдання на  новий 2022/2023 навчальний рік».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій ДЕМЧЕНКО зазначив, що не всі освітні заклади громади почнуть навчання і виховання дітей off-line та одночасно. З 01 вересня розпочнуть роботу у змішаному режимі ліцеї № 1 та № 2 м. Андрушівка та заклади загальної середньої освіти у селах Городківка, Яроповичі, Мостове, заклади дошкільної освіти «Дюймовочка, «Дзвіночок» та заклад позашкільної освіти Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа. Планується якнайшвидше відкрити заклади освіти у селах Гальчин, Зарубинці. Решта закладів  загальної середньої освіти розпочнуть роботу on line.

На нараді виступили Микола Кобилинський – начальник відділу цивільного захисту Бердичівського РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області та Ірина Радчук – начальник Андрушівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, які довели вимоги очолюваних служб до освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана РУДЮК озвучила  рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо організації навчання в період воєнного стану, відповіла на питання та побажала якнайшвидшого повернення до звичного життя в мирній Україні.

Присутніми обговорено й ряд інших питань щодо забезпечення діяльності закладів освіти, у тому числі й організації освітнього процесу дітей з обмеженими можливостями.

Підсумовуючи результати наради, міський голова подякувала керівникам закладів освіти, їх колективам та батькам за підготовку закладів освіти до нового навчального року.