Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Серпень 2022

ДЕНЬ  ДЕРЖАВНОГО  ПРАПОРА УКРАЇНИ

День Державного прапора відзначається 23 серпня. Свято встановлено «…на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України».

«Два кольори, мої два кольори…». Слова з відомої української пісні стали символом любові та печалі народу. Два кольори українського синьо-жовтого прапору стали сьогодні символом незалежності, мужності, свободи для всього світу.

Наш прапор розвівається в містах різних країн світу, від Америки до Європи, на дахах держустанов, стадіонах, концертних залах тощо. Це свідчення підтримки світовою громадськістю України у війні з ворогом.

Сьогодні на площі ім. Т.Шевченка був піднятий  синьо-жовтий стяг, як символ   держави, її історії і сьогодення.                                                                          

Дорослі та маленькі мешканці громади мали можливість підписати українські прапори з побажаннями захисникам і захисницям. Це були не просто літери, а слова любові, надії і віри в ПЕРЕМОГУ над рашистами. Стяги було передано начальнику відділ Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковнику Андрію Беспалову.

З Днем Державного Прапора привітала громаду міський голова Галина Білецька: «Синьо-жовтий стяг – це оберіг України, символ гідності і незламності духу, любові до Батьківщини, готовності боронити свою  рідну землю. Захищає нас і нашу землю прапор, що майорить там, високо в синьому небі…

Так сталося, що багато українців залишились один на один з  окупантами, з людьми, які легко зміняють   прапор своєї країни на прапор ворога, бо  не відчувають поваги і любові ні до свого, ні до чужого. Їм здається, якщо зняти наш український прапор в Донецьку, Луганську, Криму, Херсоні, ми станемо «їхніми». НІ, навпаки, ми стали сильнішими,  свідком цього є прапор України, що майорів над  «Азовсталлю» і який вивезли зі сталеварні разом із пораненими воїнами.  

Ми впевнені в  ПЕРЕМОЗІ чистого, синього мирного неба і сяючого теплого сонця, розкішних ланів, щасливих родин, сильної та незалежної України!»

СЛАВА УКРАЇНІ!   ГЕРОЯМ СЛАВА!