Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Серпень 2022

ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА

Сьогодні, 14 серпня, відзначають своє професійне свято всі ті, хто так чи інакше причетний до будівництва: будівельники, муляри й теслі, архітектори та проектувальники – загалом, всі працівники будівельної галузі та її ветерани.

Прийміть найщиріші вітання з Днем будівельника! Дякую за Вашу невтомну працю та відданість справі. Це свято істинних трудівників та відчайдушних патріотів. Ви піднімаєте з руїн зруйновані міста та села, повертаєте їх до життя, даєте надію людям, які мріють повернутися в свої оселі.

Одна з найдавніших будівельних прикмет – оберіг під першим вінцем будинку, який захистить будівлю від руйнування, а його жителям подарує добробут. Цей оберіг – Ваша самовіддана праця, яка є запорукою комфорту та затишку українського народу.

Зичу сили, енергії, професійних успіхів і ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова Галина Білецька