Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Серпень 2022

День молоді

Юність і молодість!

Коли людина чує ці слова, то вона посміхається, або замислюється і журиться…  Ці миті життя пробігли, промайнули. А у когось вони ще попереду, хтось насолоджується життям на повну, бо він юний, молодий… Впевнений і безстрашний, красивий і усміхнений. Він  мріє, пише музику та вірші, любить друзів та країну…

Вона… Божеволіє від соняшникового поля і від нього, єдиного та коханого. Вона талановита та мрійлива, обережна та завзята, легка та впевнена в собі і в ньому…

Він і вона – це молодість, це «мрія, форма хімічного божевілля». Це великі плани на майбутнє, це початок великого життя.

Сьогодні в м.Андрушівка пройшли заходи з нагоди Міжнародного дня молоді.

Зазвичай ранок молодих андрушівчан розпочався зі слів: «Доброго ранку, Україно!», а об 11.00 прихильники велоспорту взяли участь у велопробігу. Любителів таємниць чекала мандрівка у пошуках скарбів; сильні та спритні змагалися з армреслінгу та тенісу, кмітливі грали в шахи.

Жителів громади привітала з Міжнародним днем молоді міський голова Галина Білецька: «…війна хоче перекреслити надії нашої української молоді, забрати впевненість в завтрашньому дні, забрати лірику і романтику з життя молодих українців.

Ні, не вийде! Молодь захищає свою країну і своє майбутнє від оскаженілого ворога і божевільного тирана с його ідеями, його «історією». Ми пишемо свою історію вільної держави, з добрими і красивими людьми, на жаль ціною молодих життів!

19 молодих життів нашої громади забрала війна. В них не буде майбутнього, вони відійшли в вічність світлими, чистими, сміливими! Вони наша «молодість», «юність», «старість», «дитинство»…Вони герої історії нашої країни, які вічно будуть  жити в пам`яті і серцях наступних поколінь!

Життя – це те, що відбувається, виключно, зараз, і не варто відкладати молодість на старість, залишати красиві слова, думки і мрії. Молоді громадяни нашої країни обов`язково будуть жити в незалежній, мирній, європейській державі».

Жителі громади взяли участь у благодійних акціях. Зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ.

Молодь проявила креативність у фотосесіях, майстерність у грі на барабанах та виготовленні поробок. В небо запустили не ракети, а повітряних зміїв в жовто-блакитних кольорах.

Юні мешканці громади відвідали профорієнтаційну локацію, де знайомились з різноманітним  світом професій.

Сучасна молодь цікава та ерудована, це можна було помітити при проведенні ерудит-тайму «Я люблю Україну».

Насичений гарними враженнями день закінчився благодійним концертом, де лунали улюблені пісні українців. В благодійному заході взяли також участь наші гості: співачка Анна Коксун; українська співачка, переможниця міжнародного фестивалю «Юрмала-Шансон 2019», яка є Добровольцем в добровольчому батальйоні територіальної оборони «Полісся» м. Житомир Лена Дарк; Руслан та Людмила Творче Об`єднання По Цимбалам, які є волонтерами, підтримують своєю творчістю захисників та захисниць; соліст фольклорного ансамблю національного обряду «Родослав» Олексій Буднік, співак, який провів не один благодійний концерт в підтримку наших захисників

Нехай кожен день молодих українців буде дивом, бо кожен день різні  відчуття,  різне небо,  а головне – воно обов`язково буде мирним із жовто-кольоровими повітряними  зміями…