Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Липень 2022

ОСВЯЧЕННЯ ХРАМУ

Християнство є невід’ємною частиною історії України та культури українця. Наші предки вчилися грамоті, читаючи Святе Писання, а на біблейських притчах формувалась сучасна мораль.

03.07.2022 року в с. Лісівка, Бердичівського району, Житомирської області відбулася історична подія: освячення храму перенесення мощей святителя Миколая архієпископа Мир Лікійських, чудотворця Української Православної Церкви (Православної Церкви України).

Освячення храму звершив єпископ Паїсій Житомирський і Овруцький за участі благочинного отця Миколая Цапа і духовенства. Меценатом будівництва храму являється директор ПОПС «Надія» с.Зарубинці Семенюк Василь Іванович з родиною. На освяченні храму була присутня міський голова Галина Білецька. «Віра… Надія… Любов… Ці почуття допомагають
українцям у боротьбі проти оскаженілого ворога. Наодинці чи в храмі кожен з нас звертається до Бога зі словами молитви, а хто її не знає підбирає самі чуттєві та справжні слова, бо молиться за Україну та її захисників», – відмітила у своєму виступі міський голова.

Єдиний Боже! Все обсіли хами.
Веди мене шляхетними шляхами.
І не віддай цим людям на поталу, —
вони вже іншу віру напитали.
Одплач в мені, одплач і оболи, —
вони ж моїми друзями були!
Ліна Костенко