Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Травень 2022

21 сесія Андрушівської міської ради

19 депутатів Андрушівської  міської ради взяли участь у пленарному засіданні двадцять першої сесії міської ради восьмого скликання, яке відбулося 27 травня.

Традиційно робота сесії розпочалася виконанням  Національного гімну України. Хвилиною мовчання  присутні вшанували  загиблих у цій сташній російсько – українській  війни. Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну! Низький уклін і подяка!

Під час засідання було проінформовано  про розформування депутатської фракції міської ради «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» відповідно до рішення депутатів міської ради, обраних за виборчим списком від даної політичної партії.

На обговорення депутатів було винесено 4 загальних та 5 земельних питань. 

Після детального обговорення більшістю голосів депутати підтримали рішення «Про реорганізацію комунального підприємства Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ шляхом приєднання.

Одноголосно депутати підтримали рішення «Про особливості перейменування об’єктів міського підпорядкування, назви яких пов’язані з російською федерацією та/або її союзниками (сателітами), під час дії воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №2102-1Х .»,  «Про надання згоди на безкоштовну передачу у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади в особі Андрушівської міської ради об’єкта незавершеного будівництва «Витрати по будівництву заводу біомінеральних добрив» від ДП «Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація» та рішення по земельних питаннях.

На двадцять першій сесії Андрушівської міської ради також було прийняте звернення до священнослужителів та парафіян УПЦ (МП) та затверджене відповідне рішення «Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до священнослужителів та парафіян Української православної церкви (Московського патріархату) на території Андрушівської міської територіальної громади.