Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Лютий 2022

Звернення міського голови

Шановні жителі Андрушівської громади !

Йде третій день війни !

Повідомляю Вас про те, що ситуація в Андрушівській громаді спокійна та контрольована !!!

Для нашої спільної безпеки, у межах міста, влаштовуються блокпости.

На території громади виконує свій військовий обов’язок військовий підрозділ збройних сил України – рота охорони, і яка вже приступила до несення служби по охороні стратегічно важливих об’єктів у Андрушівській громаді. Військовослужбовці роти охорони Андрушівської громади мають повноваження щодо застосування зброї до осіб, що здійснюють напад на охоронювані об’єкти відповідно до Статуту Збройних Сил України.

По селах громади жителі, які мають зареєстровану зброю та інші добровольці вступили до лав громадського формування з охорони громадського порядку “АНДРУШІВСЬКА   ВАРТА” та починається патрулювання по охороні громадської безпеки, недопущення правопорушень, порушення комендантської години, виявлення та затримання невідомих та підозрілих осіб на території сіл та за їх межами.

Запроваджено комендантську годину, яка діє з 22:00 до 6:00. Перебування у цей час на вулицях населених пунктів дозволено при пред’явленні перепустки та документів, що посвідчують особу.

Прохання до всіх жителів Андрушівської громади та осіб, які тимчасово перебувають на території громади, без гострої потреби не перебувати на вулиці у темний час доби, вчасно повертатися  додому.

Просимо в жодному разі не панікувати та зберігати спокій!  Андрушівська міська рада працює у режимі 24\7, тому, якщо Ви потребуєте допомоги то можете звертатись за телефонами 9-49-04, 9-49-46.

Слідкуйте за офіційною інформацією, вірте в українських захисників.