Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Лютий 2022

Звернення міського голови

Шановні підприємці та жителі району !

Сьогодні в країні війна!

        На разі є потреба негайного відновлення воєнного потенціалу країни, зміцнення її обороноздатності, а також дій, спрямованих на попередження вчинення правопорушень.

         Як правило значна кількість правопорушень та злочинів  вчиняються громадянами та військовослужбовцями в стані алкогольного сп’яніння, при цьому незалежно від того, чи перебувають вони в цей час на службі, чи ні.

         Для попередження ситуації, яка може виникнути, забезпечення профілактики можливих правопорушень та злочинів , на підставі Указу Президента України  від 24 лютого 2022 року № 64/2022  « Про введення воєнного стану в Україні», мною видано розпорядження від 25.02.2022 року №80-од «Про заборону реалізації алкогольних напоїв на території Андрушівської територіальної громади»

        Виходячи з цього, звертаюсь до всіх керівників закладів торгівлі, громадського харчування, жителів громади з категоричною вимогою заборони торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями, в тому числі напоями домашнього виробництва ( самогон, вино, настоянки  тобто всі спиртовмісні напої).

        В разі не виконання  розпорядження  щодо заборони реалізації будь-яких спиртовмісних рідин,  будь-ким, винні особи будуть притягнені до суворої відповідальності за правилами особливого правового режиму «воєнний стан».

Міський голова                                                               Галина БІЛЕЦЬКА