Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2022

З днем воїна-інтернаціоналіста !!!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-інтернаціоналістів!

15 лютого, згідно з Указом Президента від 11 лютого 2004 року № 180/2004,  в Україні встановлений День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії та інших країнах світу.

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!

Честь і слава вам, шановні ветерани – інтернаціоналісти! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв.

Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.

Бажаємо вам та вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя і довгих років життя!

Слава Україні! Героям слава!

Міський голова                                           Галина БІЛЕЦЬКА