Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2022

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Саме в цей день святкують річницю виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році.

Цього дня ми схиляємо голови перед воїнами, які виконали свій інтернаціональний обов’язок, повернулися героями або залишились навіки в нашій пам’яті…

Ця знаменна дата збігається з одним з найбільших християнських свят – Стрітенням Господнім. В цей день, молімося за душі полеглих в Афганістані, за теперішніх захисників Батьківщини!

Нам не потрібно розповідати про ціну мирного неба – ми її знаємо.

Подвиг учасників бойових дій на території інших держав, їх військовий досвід є гідним прикладом патріотизму для сучасних захисників України!

Вітаємо воїнів-інтернаціоналістів, членів їх сімей з річницею виведення радянських військ з Афганістану та з  Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Щиро бажаємо Вам і Вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя!