Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Листопад 2021

Сьогодні відбувся конкурс на право здійснювати перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Андрушівської міської територіальної громади.

Конкурс був оголошений відповідно до рішення виконкому Андрушівської міської ради від 17.09.2021р. року №218 «Про проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходить за межі Андрушівської міської територіальної громади».

Об’єктом конкурсу був лот №1 (включає в себе 10 маршрутів).

  1. Гардишівка – Червона Гірка (м.Андрушівка)
  2. Андрушівка – Мостове
  3. Андрушівка – Зарубинці
  4. Андрушівка – Бровки Перші
  5. Андрушівка – Яроповичі
  6. Андрушівка – Любимівка
  7. Лісівка – Гальчин (через м.Андрушівка)
  8. Андрушівка – Нехворощ
  9. Андрушівка – Лебединці
  10. Андрушівка – Антопіль

Враховуючи, що документи на конкурс подав один учасник, пакет документів відповідав вимогам чинного законодавства – члени конкурсного комітету одноголосно визнали переможцем ТОВ «САВ-ТРАНС».

Результати проведеного конкурсу будуть надані на розгляд чергового засідання виконавчого комітету для прийняття відповідного рішення.

Також з метою забезпечення віддалених населених пунктів громади стабільним транспортним сполученням, а також враховуючи неодноразові звернення громадян керівництво міської ради звернулось до керівника ТОВ «САВ-ТРАНС» Савіцького А.А. організувати маршрут Андрушівка – М.П’ятигірка (через Городківку) у вівторок та п’ятницю, заїзд автобуса по маршруту Житомир-Миньківці в с.Городище у вівторок та четвер, а також заїзд автобуса по маршруту Житомир-Андрушівка в с.Волосів у понеділок та середу. Підприємець пообіцяв вирішити дане питання найближчим часом.