Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Листопад 2021

Перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантних посад директорів Антопільської гімназії та Яроповицького ліцею відповідно до Положення про конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти Андрушівської міської ради.

Рішенням дванадцятої сесії Андрушівської міської ради  восьмого скликання від 01.10.2021 №2 оголошено конкурс на заміщення вакантних посад  керівників комунальних закладів загальної середньої освіти: Антопільської гімназії та Яроповицького ліцею, а на  тринадцятій сесії  29.11.2021 рішенням №25 було  затверджено персональний склад конкурсної комісії  в кількості 6 (шести) чоловік.

3 листопада 2021 року конкурсна комісія провела засідання комісії, на якому було розглянуто та перевірено пакет документів,  поданих  претендентами на зайняття вакантних посад директорів Антопільської гімназії та Яроповицького ліцею.

За рішенням конкурсної комісії до конкурсу, який відбудеться 16 листопада 2021 року, на заміщення вакантної посади директора Антопільської гімназії  допущено ДРОЗД Світлану Адамівну, на заміщення вакантної посади директора Яроповицького ліцею – СЛЮСАР Лілію Петрівну.