Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Жовтень 2021

Засідання постійної комісії

Сьогодні, у ході підготовки до тринадцятої сесії, відбулося засідання постійної комісії Андрушівської міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики (Паламар С.І. – голова комісії).

На засіданні обговорювалися проєкти рішень порядку денного, зокрема: про затвердження проєктно-кошторисної документації на об’єкт будівництва «Реконструкція вуличного освітлення в с.Волосів», надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації на встановлення кисневої станції для КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради, внесення змін до рішення другої сесії восьмого скликання Андрушівської міської ради від 23.12.2020 №68 «Про реорганізацію дошкільних навчальних закладів».

За рішенням комісії всі питання  рекомендовано винести на розгляд чергової сесії міської ради.