Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Жовтень 2021

Відбулася тринадцята сесія міської ради восьмого скликання

29 жовтня відбулася тринадцята сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання.

У ході сесії депутати міської ради затвердили проєктно-кошторисну документацію на об’єкт будівництва «Реконструкція вуличного освітлення в с.Волосів» та надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисних документацій на проведення робіт по капітальному ремонту комунальних доріг, встановлення кисневої станції для КНП «Андрушівська міська лікарня», проведення робіт по реконструкції стадіону Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи, по капітальному ремонту харчоблоку Андрушівського ліцею №2, проведення термосанації адміністративної будівлі Андрушівського ЗДО «Сонечко», по капітальному ремонту покрівлі приміщення ЗДО «Малятко». Також надали згоди на безоплатну передачу автомобіля ГАЗ -270520,  квартири на баланс КП АМР «Комсервіс», газового котла, списання транспортного засобу КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ та КНП «Андрушівська міська лікарня».

Затвердили Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища Андрушівської міської територіальної громади,  посади старост Андрушівської міської ради, персональний склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти.

Депутати розглянули і затвердили звіт про виконання Андрушівської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року та бюджет Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Серед інших планових проєктів рішень, які були ухвалені на засіданні, – здебільшого робочі питання, що стосувалися внесення змін до раніше прийнятих рішень, а саме внесення змін до: Програми забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік, програму підтримки Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2021 рік, затвердження програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2021 рік, затвердження Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки, реорганізацію дошкільних навчальних закладів, затвердження на посади старост, затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради.

На розгляд сесії внесено 67 питань щодо земельних відносин, в тому числі: затверджено технічної документації із землеустрою та проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (оренду) – 6 рішень, надано дозвіл на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (оренду) – 22 рішення, відмовлено у затвердженні та наданні дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність – 33 рішення, інші рішення – 6 шт.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною, було розглянуто  98 питань.