Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Серпень 2021

День пам’яті захисників України

Шановні жителі Андрушівщини та родини загиблих захисників України!

29 серпня ми вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Ціна вільного і гідного життя для будь-якого народу є високою. А кожна нація сильна своїми відданими синами і доньками, що не вагаючись стають на захист рідної землі. Україна щодня пам’ятає воїнів, які поклали своє життя за її волю та незалежність. Цього дня кожен українець має подякувати загиблим захисникам та виявити пошану схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист.                                                                                                

Сьогодні, День пам’яті про тих, хто загинув за волю України…. Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними…

Вічна пам’ять! Слава Героям!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА