Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Серпень 2021

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів Андрушівської міської ради

27 серпня відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів Андрушівської міської ради, яку провела міський голова Галина Білецька.

На робочій нараді розглянуто та  вирішено ряд нагальних питань, що стосуються підготовки до нового навчального року; формування шкільної мережі; організації навчального процесу; готовності до початку опалювального сезону; харчування дітей та інші.

На засіданні т.в.о.директор КНП «ЦПМСД» Альона Балюк розповіла про стан вакцинації в закладах освіти та наголосила, що на території громади функціонують мобільні бригади для проведення щеплення на місцях. Про організацію харчування дітей в закладах загальної середньої та дошкільної освіти проінформувала Ірина Радчук – начальник Андрушівського  районного управління Головного управління Держспоживслужби в Житомирській області.

Начальником відділу освіти, молоді та спорту Світланою Рудюк та провідним спеціалістом Оленою Сапожко було висвітлено інші галузеві питання щодо підготовки до нового навчального року та діяльність закладів дошкільної освіти у 2021-2022 році.

За результатами наради було надано ряд відповідних доручень.