Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Серпень 2021

День Державного Прапора України

23 серпня біля Гражди Пам’яті відбувся святковий захід до Дня Державного Прапора України «Честі нашої маяк – Прапор України.

Зі святом мешканців громади привітала міський голова Галина Білецька та відзначила, що синьо-жовтий прапор є одним з головних символів української держави, незалежності України. Нехай він осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах.

Почесне право підняти прапор надано начальнику  першого відділення Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковнику Андрію Беспалову, голові громадського об’єднання «СВАРГО» Ігорю Маліновському та учню Андрушівського ліцею №1 Олексію Єременку. Під пісню у виконанні Юрія Палія «Наш прапор» стяг гордо піднявся в небо, символізуючи незламність духу народу та прагнення до свободи, пам’ять про тих, хто у різні часи і до сьогоднішнього дня відстоюють державність України.

Створили чудову атмосферу свята та зарядили присутніх позитивом наші маленькі українці, які прийшли одягнені у кольори прапора України. Гарного настрою додав присутнім святковий виступ працівників Будинку культури та народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Криниченька».