Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Серпень 2021

З Днем незалежності України

Шановні жителі Андрушівщини!

Сердечно вітаю вас з — Днем незалежності України!

Сьогодні Україна святкує уже 30 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

Це не просто День народження держави, це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Він нагадує нам про те, що варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність як перед собою, так і перед історією.

Завжди сини і дочки України ставали на захист своєї держави, свого народу, своєї землі. Нині українці продовжують виборювати своє право за цілісність та мирне небо над головою, тому маємо пам’ятати наших захисників, які віддали своє життя за Україну. 

Нехай свято  Незалежності духмяним серпневим ароматом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА